Főpróbafoglalkozás a kisebbekkel

toyota-dream-car-art-contest-2011-20Nagyon sokan eljöttetek, ezzel feldobva számunkra is az indulás izgalmát. A nagy érdeklődés miatt rögtön két csoportra is bomlottunk, hogy tartani tudjuk az ideális 10 fő körüli csoportlétszámot. Egyik teremben a kisebb gyerekeknek (körülbelül 3 éves korig) tarttunk bemutató foglalkozást, a másik teremben pedig a nagyobbak (3-6 éves korosztály) játszottak együtt.

A kisebbek foglalkozását Eszter vezette. A gyerekek a beszédkészsége széles skálán mozog ebben a korai szakaszban. Ennek megfelően a foglalkozás fő céljai a beszédindulás támogatása, motiválása, azon belül a hangadás és hangutánzás gyakorlása a legkisebbeknél.  Emellett jut idő a nagyobbacskák szókincs fejlesztésére, az egymással való kommunikáció ösztönzésére is.

A foglalkozást Béla bácsi, a Kis Hatalmú Varázslócska nyitotta és zárta, aki minden kisgyereknek egyesével bemutatkozott, megcirógatott mindenkit, lehetett vele barátkozni, pacsizni, meghúzgálni a sapkája csúcsát. Utánoztunk ritmikus hangsorokat, mondókáztunk és mutogattunk hozzá, utánoztuk állatok mozgását, ütöttünk ritmust botokkal, énekeltünk egy leterített hatalmas színes ernyő körül.

Köszönjük a lelkes részvételt és a jókedvet.
Várunk titeket szeretettel a jövő héten is!

Legközelebb pedig a nagyobbak foglalkozását fogjuk bővebben bemutatni.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s